Aktuelt

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 uke siden

Rogalandshus as

Dette er i Kleivane på Sandnes. Her har Rogalandshus nå overlevert 5 av 6 boliger, siste huset blir overlevert neste uke. Prosjektet er vinnerprosjekt i en konkurranse i regi av Sandnes Tomteselskap. Vi gleder oss til våren/sommeren når hagearealene er opparbeidet. Rogalandshus vil benytte anledningen til å gratulere kundene med ny bolig. ... Vis merVis mindre

Dette er i Kleivane på Sandnes. Her har Rogalandshus nå overlevert 5 av 6 boliger, siste huset blir overlevert neste uke. Prosjektet er vinnerprosjekt i en konkurranse i regi av Sandnes Tomteselskap. Vi gleder oss til våren/sommeren når hagearealene er opparbeidet. Rogalandshus vil benytte anledningen til å gratulere kundene med ny bolig.Image attachment

Kommentér på Facebook

Trygve Friestad

Ble et flott prosjekt 😀

4 uker siden

Rogalandshus as

Rogalandshus vil gratulere Nærbø sine håndballherrer med NM-sølv! Dette var stort😀
"Vi bøyer oss i hatten" for den fantastiske jobben som har blitt gjort over mange år med fokus på lokale spillere. Dette er verdier også vi i Rogalandshus kjenner seg igjen i.
Vi gleder oss til fortsettelsen!!!
... Vis merVis mindre

Rogalandshus vil gratulere Nærbø sine håndballherrer med NM-sølv! Dette var stort😀 
Vi bøyer oss i hatten for den fantastiske jobben som har blitt gjort over mange år med fokus på lokale spillere. Dette er verdier også vi i Rogalandshus kjenner seg igjen i. 
Vi gleder oss til fortsettelsen!!!Image attachment

1 måned siden

Rogalandshus as

Tro det eller ei - men denne "hunken" blir 40 år i dag. Idar Mæland - Rogalandshus sin daglige leder går inn i nytt tiår lille julaften. Alle hans kolleger gratulere så mye - og vi vet alle at han setter stor pris på at både informasjonen og bildet kommer frem i sosiale medier😉.
Til lykke med den store dagen gode mann!
... Vis merVis mindre

Tro det eller ei - men denne hunken blir 40 år i dag. Idar Mæland - Rogalandshus sin daglige leder går inn i nytt tiår lille julaften. Alle hans kolleger gratulere så mye - og vi vet alle at han setter stor pris på at både informasjonen og bildet kommer frem i sosiale medier😉. 
Til lykke med den store dagen gode mann!

Kommentér på Facebook

Gratulere me dagen😁🎉🎉🍺

Gratulere mæ di 40 Idar 🎉🎉

Gratulerer med dagen!

Gratulere så mye med dagen Idar🥳

Gratulerer med dagen 🥳

Gratulerer med dagen! 🎉🎂🎉

Gratulera med dagen!

Gratulera med dagen 😀

Gratulerer med 40 årsdagen Idar😊🎂🥂

Gratulere 🇳🇴🍻🎉

Gratulere fra presisjonssliperiet 👏👏

Tusen takk for alle gratulasjonene😄 God Jul🎅

Gratulera med dagen Idar🎉🎉🎉

Gratulerer med dagen

Gratulera med dagen Idar 🤩🎉

Gratulera med dagen 😄😄

Gratulerer mæ dagen Idar 🎉👍

Gratulera mæ dagen Idar Mæland, Goe mann👍🏻

Han helle seg helste godt 👍😉😃

Gratulerer med dagen🎂🥳🇳🇴

Gratulerer👏🎂

Gratulerer med dagen Idar 😊

View more comments

1 måned siden

Rogalandshus as

En flott dag i Kleivane på Sandnes i dag. Rogalandshus har overlevert 5 boliger. På bildet er det fornøyde kunder som står klar med velkomstkomiteen til Rogalandshus. Her er både stolte tømrere og kunder. Vi håper dere blir glad i både plassen og huset. ... Vis merVis mindre

En flott dag i Kleivane på Sandnes i dag. Rogalandshus har overlevert 5 boliger. På bildet er det fornøyde kunder som står klar med velkomstkomiteen til Rogalandshus. Her er både stolte tømrere og kunder. Vi håper dere blir glad i både plassen og huset.
Vis flere...