6 Flotte boliger i Sandnes

4 eneboliger og 1 vertikaldelt tomannsbolig i Kleivane, rett ved turløypene i Melshei.

Bo naturskjønt og sentralt i Kleivane i Sandnes

Utsolgt

Eneboliger og vertikaldelt tomannsbolig
P-rom 150-162 m²
4(5) soverom
Nøkkelferdig
Mulighet for egeninnsats
Fliser på bad
Balkong
Carport
Moderne arkitektur
Blindvei
Grenser til friluftsområder

I Kleivane er en midt i Sandnes’ beste turområder, med Stokkelandsvannet, Vedafjell, Melshei og Arboret i nærheten.

Melshei er Sandnes’ best tilrettelagte friluftsområde og har varierte muligheter året rundt. Et godt utbygget nettverk av turveier og stier sørger for det. I tillegg er ny rulleskiløype under opparbeiding.  Området har også et rikt dyre- og fugleliv.

Kleivane ligger lunt og solrikt til ved foten av Vedafjell utenfor Sandnes sentrum. Første delfelt ble ferdigstilt i 2014 så området har vært under utbygging en stund allerede, og flere familier har allerede etablert seg i Kleivane. Når området er ferdig utbygget vil det bestå av 550 boliger.

Om boligene

Vi har valgt saltak med en leken variasjon av takvinkler og asymmetri. På denne måten framtrer de som 6 individuelle boligenheter i harmoni.

Boligene A til E er trukket inn fra veien slik at det er biloppstillingsplass foran carporten. Det er uteoppholdsareal også på inngangssiden mot sørøst som kan beplantes og lages til en fin oppholdsplass med formiddagssol. Tomtene har god hagedybde slik at boligene får gode uteområder.

Bolig F ligger innerst i veien hvor tomta smalner. Bolig F har minst hagedybde, men det blir kompensert med den gode bredden på tomta.

NB! Alle boligene er solgt

Bolig A-C: Enebolig i kjede
BRA 160 m² og 4/5 soverom

Boligene har overbygget balkong mot nordvest med utgang fra stue og kjøkken, og utgang til hagen i underetasjen fra media/kjellerstue, 2 bad, eget vaskerom og gjestetoalett.

Bolig D-E: Vertikaldelt tomannsbolig
BRA 150-151 m² og 4 soverom

Tomannsboligen er sammensatt av to ulike enheter som er med på å skape variasjon i bebyggelsen og bryte ned bygningsvolumene.

Boligene har balkong med utgang fra stue og kjøkken, og utgang til hagen i underetasjen fra media/kjellerstue, 2 bad, eget vaskerom og gjestetoalett.

Last ned tegninger Bolig D & E

Bolig F: Enebolig
BRA 162 m² og 4/5 soverom

Denne boligen er unik med et flott oppholdsrom med stue og kjøkken med store vindusflater og utgang til balkong mot nordvest.

Det er også her utgang til hagen i underetasjen fra kjellerstua. Boligen har bakgang, 2 bad og vaskerom.

Last ned tegninger Bolig F

Mye bolig for pengene!

Dette er den nyeste konkurransen fra Sandnes Tomteselskap, hvor utbygger har levert den beste pakken med tanke på pris, arkitektur og funksjonalitet. Her får du ekstraordinært mye bolig for pengene! Les mer om Sandnesmodellen i infoboksen under.

Sandnesmodellen – vår suksessoppskrift!

Særlig prisgunstige boliger gjennom Sandnes Tomteselskap
Sandnes Tomteselskap
Med stadig nye næringsetableringer og en voksende befolkning er Sandnes i en rivende utvikling. Behovet for nye boliger tilpasset ulike målgrupper vil være stort i årene som kommer. I denne utviklingen har Sandnes tomteselskap posisjonert seg som en sentral og proaktiv aktør. Prosessen med å framskaffe byggeklare boligtomter – som vi har kalt for Sandnesmodellen – har vekket oppsikt og gitt inspirasjon til andre kommuner i landet. Sandnesmodellen har vist seg å være effektiv, rasjonell og kostnadsbesparende – ikke minst for sluttkunden.

Kart

 

Kartdata
Kartdata ©2019

KartdataKartdata ©2019
Kartdata ©2019

Kart

» style=»height: 1em; width: 1em; transform: translateY(0.15em); display: none;» />
» style=»height: 1em; width: 1em; transform: translateY(0.15em);» />
Satellitt

» style=»height: 1em; width: 1em; transform: translateY(0.15em);» />
» style=»height: 1em; width: 1em; transform: translateY(0.15em); display: none;» />

 

Bilder

Klikk på bildene for å se større utgave