Bli nabo med naturen

5 boliger vakkert beliggende rett ved turløypene i Melshei

5 flotte boliger i Kleivane, Sandnes – Utsolgt!

Kleivanebekken ligger vakkert til rett ved Sandnes’ best tilrettelagte friluftsområde, Melshei. Her har du etterlengtende skiturer om vinteren og en flott lysløype resten av året. Melshei blir også flittig brukt for bær- og sopplukking når tiden er inne. Med naturen og dyrelivet som nærmeste nabo, vil du og familien din trives på Kleivanebekken BK6.

NB! Boligene er utsolgt

Tomannsbolig og rekkehus
P-rom 132 m²
3(4) soverom
Fliser på bad
Balkong
Carport
Moderne arkitektur
Blindvei
Grenser til friluftsområder
Om boligene
Boligene har et stramt, moderne uttrykk og en vindusbruk som er med på å skape liv i fasadene. Kledningen er i to farger, dempet svart og grå, og vinduer er grå. Boligene har utgang til hagen mot sørøst, samt til balkong mot nordvest, noe som gir gode uteoppholdsarealer. På inngangssiden mot gaten er det fasadeframspring, som er med på å skape variasjon og gir skjerming, i tillegg til å privatisere balkongene.

Innvendig romplan med flere nivåer
På nederste plan er det carport med plass for bil og sykler, samt utvendig/innvendig bod og inngangsparti. Hallen er romslig med god plass for garderobe. På halvplan er det WC og stort vaskerom hvor det også er god plass til hyller for oppbevaring. Løsningen gir god fleksibilitet for oppbevaring da rommene er store og ligger lett tilgjengelig i inngangspartiet.

I 1. etasje er det åpen stue og kjøkken, med en romslig og skjermet kjøkkenkrok. Rommet har store vindusflater og utgang til balkong. I samme etasje er det også TV-stue, som eventuelt kan gjøres om til et ekstra soverom.

I 2. etasje er det bad og 2 soverom, hvor det ene har garderoberom. På øverste plan finner man soverom 3. Dette rommet kan også benyttes som TV-stue.

Om Kleivane
Kleivane ligger lunt og solrikt til ved foten av Vedafjell utenfor Sandnes sentrum. Første delfelt ble ferdigstilt i 2014 så området har vært under utbygging en stund allerede, og flere familier har allerede etablert seg i Kleivane. Når området er ferdig utbygget vil det bestå av 550 boliger.

I Kleivane er en midt i Sandnes’ beste turområder. Stokkelandsvannet, Vedafjell, Melshei og Arboret er alle i nærheten. Melshei er Sandnes’ best tilrettelagte friluftsområde og har varierte muligheter året rundt. Et godt utbygget nettverk av turveier og stier sørger for det. I tillegg er ny rulleskiløype under opparbeiding.  Området har også et rikt dyre- og fugleliv.

Hent kjørebeskrivelse

vis valg skjul valg

Sandnesmodellen – vår suksessoppskrift!

Særlig prisgunstige boliger gjennom Sandnes TomteselskapSandnes Tomteselskap
Med stadig nye næringsetableringer og en voksende befolkning er Sandnes i en rivende utvikling. Behovet for nye boliger tilpasset ulike målgrupper vil være stort i årene som kommer. I denne utviklingen har Sandnes tomteselskap posisjonert seg som en sentral og proaktiv aktør. Prosessen med å framskaffe byggeklare boligtomter – som vi har kalt for Sandnesmodellen – har vekket oppsikt og gitt inspirasjon til andre kommuner i landet. Sandnesmodellen har vist seg å være effektiv, rasjonell og kostnadsbesparende – ikke minst for sluttkunden.

Bilder

Klikk på bildene for å se større utgave

Sted

Kleivane, Sandnes kommune

Type

Tomannsbolig, rekkehus

Ferdigstilt

2018