4 rekkehus på Hana i Sandnes

Prosjektkonkurranse fra Sandnes Tomteselskap. Boligene er utsolgt.

Åsveien – vinnerprosjekt fra Sandnes Tomteselskap

NB! Utsolgt

Rekkehus
Fjord og fjell
Ekstra prisgunstige

Rogalandshus er vinner av prosjektkonkurranse i regi av Sandnes Tomteselskap. Det gir deg muligheten til å kjøpe en ekstra prisgunstig bolig. Dette er en sjelden sjanse.

Beliggenhet og adkomst

Boligene ligger åpent og fint i terrenget, og noen av dem har noe utsikt mot Gandsfjorden. Boligene har fellesparkering, 1 parkeringsplass pr boligenhet, men ikke faste plasser. I tillegg er det gjesteparkering.

Det er kort avstand til Sandnes sentrum med både bil og buss. Rema 1000 ligger rett over veien. Også Aspervika skole (barneskole) og Asperholen barnehage ( 0-6 år) ligger rett i nærheten.

Fotballbane ligger like ved både skolen og barnehagen. Hana kirke ligger rett ovenfor boligfeltet. I tillegg til dette, har du kort vei til kanskje Sandnes flotteste turområder. Og er du glad i båtliv, så er det flere båtplasser og båtforeningen rett ned bakken.

Her får du litt av alt, både fjord og fjell, natur og båtliv.

Søknadsskjema fås ved henvendelse til Trond Tveit i Rogalandshus på mail trond@rogalandshus.no.

Det stilles følgende kjøpskriterier:

  • Søkere kan ikke eie enebolig/eneboligtomt i Sandnes kommune eller noen av nabokommunene, samt at en ikke tidligere har blitt tildelt tomt/bolig fra Sandnes Tomteselskap / Sandnes kommune.
  • Søkere må være er myndige og over 18 år.
  • Søkere må har ordnet finansiering.

KS3 – 4 rekkehus

Store og svært praktiske rekkehus som virkelig inneholder alle de rommene dere trenger.

Inngangen ligger i 1.etasje, med både hovedinngang og bi-inngang/vaskerom. Stue og kjøkken har gjennomgående lys og er enkle å gi en god og velfungerende møblering. I tillegg til stue og kjøkken, er det også gjeste-wc i denne etasjen.

I underetasjen er det 3 soverom, hvor hovedsoverommet har walk-in garderobeløsning og direkte utgang til hagen. I tillegg har underetasjen et romslig bad, samt en praktisk bod.

2.etasje inneholder ytterligere 2 soverom, bad, en skikkelig loftstue og utgang til integrert balkong mot vest. Total har boligene har 5 soverom, 3 toalettrom, to stuer og to innganger.

Dette er kvaliteter som er sjelden kost i nye boliger til denne prisen.

Planløsning underetasje, rekkehus

Planløsning 1. etasje, rekkehus

Planløsning 2. etasje, rekkehus

Mye bolig for pengene!

Dette er den nyeste konkurransen fra Sandnes Tomteselskap, hvor utbygger har levert den beste pakken med tanke på pris, arkitektur og funksjonalitet. Her får du ekstraordinært mye bolig for pengene! Les mer om Sandnesmodellen i infoboksen under.

Sandnesmodellen – vår suksessoppskrift!

Særlig prisgunstige boliger gjennom Sandnes Tomteselskap
Sandnes Tomteselskap
Med stadig nye næringsetableringer og en voksende befolkning er Sandnes i en rivende utvikling. Behovet for nye boliger tilpasset ulike målgrupper vil være stort i årene som kommer. I denne utviklingen har Sandnes tomteselskap posisjonert seg som en sentral og proaktiv aktør. Prosessen med å framskaffe byggeklare boligtomter – som vi har kalt for Sandnesmodellen – har vekket oppsikt og gitt inspirasjon til andre kommuner i landet. Sandnesmodellen har vist seg å være effektiv, rasjonell og kostnadsbesparende – ikke minst for sluttkunden.

Hvis du ønsker mer info om Sandnesmodellen og hvorfor dette gir deg ekstra gode boligkjøp, kan du lese mer her.

Bilder

Klikk på bildene for å se større utgave