Åsveien på Hana i Sandnes

Prosjektkonkurranse fra Sandnes Tomteselskap

Åsveien – vinnerprosjekt fra Sandnes Tomteselskap

LEILIGHETENE ER UTSOLGT

Leiligheter
Nøkkelferdige boliger
Fjord og fjell
Ekstra prisgunstige

Rogalandshus er vinner av prosjektkonkurranse i regi av Sandnes Tomteselskap. Det gir deg muligheten til å kjøpe en ekstra prisgunstig bolig. Dette er en sjelden sjanse.

Beliggenhet og adkomst

Boligene ligger åpent og fint i terrenget, og noen av dem har noe utsikt mot Gandsfjorden. Boligene har fellesparkering, 1 parkeringsplass pr boligenhet, men ikke faste plasser. I tillegg er det gjesteparkering.

Det er kort avstand til Sandnes sentrum med både bil og buss. Rema 1000 ligger rett over veien. Også Aspervika skole (barneskole) og Asperholen barnehage ( 0-6 år) ligger rett i nærheten.

Fotballbane ligger like ved både skolen og barnehagen. Hana kirke ligger rett ovenfor boligfeltet. I tillegg til dette, har du kort vei til kanskje Sandnes flotteste turområder. Og er du glad i båtliv, så er det flere båtplasser og båtforeningen rett ned bakken.

Her får du litt av alt, både fjord og fjell, natur og båtliv.

Søknadsskjema fås ved henvendelse til Trond Tveit i Rogalandshus på mail trond@rogalandshus.no.

Det stilles følgende kjøpskriterier:

  • Søkere kan ikke eie enebolig/eneboligtomt i Sandnes kommune eller noen av nabokommunene, samt at en ikke tidligere har blitt tildelt tomt/bolig fra Sandnes Tomteselskap / Sandnes kommune.
  • Søkere må være er myndige og over 18 år.
  • Søkere må har ordnet finansiering.

KS2 – 4 leiligheter

LEILIGHETENE ER UTSOLGT

Leilighet 1 og 2

Leilighet nr 1 og 2 er på ca 124 m2 og går over 2 etasjer. Bolig tiltredsstiller kravene som «tilgjengelig bolig» og har mulighet for 4 soverom og 2 bad. Sportsbod er integrert i bygningskroppen og er plassert ved hovedinngangsdøren.

Boligen har gjennomgående stue og kjøkken, med vinduer mot 3 himmelretninger, noe som gir rommene et flott gjennomgående lys. Stuen har balkongdør mot vest. Kjøkkenet har en tilstøtende praktisk bod. Inngangsdørene er overbygget, noe som er praktisk i ruskevær.

I underetasjen er det 3 soverom og eget bad med plass for badekar, ideelt for familier med små barn. Utgang til hage via dør fra hovedsoverommet. I tillegg har underetasjen et rom som egner seg til hjemmekino, treningsrom eller rett og slett lagring. Mulighetene er mange og valget er ditt!

Leilighet 3 og 4

Leilighet nr 3 og 4 er på ca 62 m2 og har adkomst via den utvendige trappen og ligger fritt og godt i 2.etasje. Her er det 2 soverom og gjennomgående stue/kjøkken.

Leiligheten har kombinert bod og vaskerom i tillegg til separat bad, noe som er sjelden i denne typen leiligheter, og ikke minst veldig praktisk.

Den trivelige uteplassen/balkongen ligger vestvendt ved hovedinngangen. Pergola over hovedinngangsdørene. Sportsbod til hver av boligene er plassert på bakkeplan ved trappen

Planløsning underetasje, Leilighet 1 og 2

Planløsning 2. etasje, Leilighet 1 og 2

Planløsning Leilighet 3 og 4

Mye bolig for pengene!

Dette er den nyeste konkurransen fra Sandnes Tomteselskap, hvor utbygger har levert den beste pakken med tanke på pris, arkitektur og funksjonalitet. Her får du ekstraordinært mye bolig for pengene! Les mer om Sandnesmodellen i infoboksen under.

Sandnesmodellen – vår suksessoppskrift!

Særlig prisgunstige boliger gjennom Sandnes Tomteselskap
Sandnes Tomteselskap
Med stadig nye næringsetableringer og en voksende befolkning er Sandnes i en rivende utvikling. Behovet for nye boliger tilpasset ulike målgrupper vil være stort i årene som kommer. I denne utviklingen har Sandnes tomteselskap posisjonert seg som en sentral og proaktiv aktør. Prosessen med å framskaffe byggeklare boligtomter – som vi har kalt for Sandnesmodellen – har vekket oppsikt og gitt inspirasjon til andre kommuner i landet. Sandnesmodellen har vist seg å være effektiv, rasjonell og kostnadsbesparende – ikke minst for sluttkunden.

Hvis du ønsker mer info om Sandnesmodellen og hvorfor dette gir deg ekstra gode boligkjøp, kan du lese mer her.

Kart

Hent kjørebeskrivelse

vis valg skjul valg

Bilder

Klikk på bildene for å se større utgave