Store eneboliger på Bogafjell

Frittliggende familieboliger i Bjønnbåsen, rett ved flotte friområder i Sandnes.

Sted

Bogafjell, Sandnes kommune

Type

Enebolig

Antatt ferdigstilling

2021

Pris

Kr. 5.990.000 + omk.
Forutsetter egeninnsats
Prisen er inkl. garasje

Omkostninger

Kr. 66.050

Kontaktperson

Trond Tveit
Mob. 932 41 604
trond@rogalandshus.no

Velkommen til Bjønnbåsen – store eneboliger på Bogafjell

Foreløpig utsolgt. Flere boliger vil bli lagt ut for salg senere.

Eneboliger
P-rom 205 m²
5(6) soverom
Mulighet for egeninnsats
Tomteareal 475 – 565 m²
Garasje
Moderne arkitektur

Bjønnbåsen er nesten ferdig utbygd. Her kommer det nå frittliggende eneboliger, opp mot det flotte friområdet. Dette er virkelig en flott plass å bo for en familie.

Bogafjell er en del av Sandnes hvor folk trives. Et stort og aktivt idrettslag, en ung og levende kirke, skoler, barnehager og nærbutikker som gjør hverdagen enkel og innholdsrik. Det beste av alt er den flotte naturen og turområdene like i nærheten. Det er få muligheter igjen til å bygge seg en helt ny enebolig på Bogafjell. Nå har du sjansen!

Boligene er romslige og funksjonelle med en planløsning som fungerer i hverdagen. Her får du en romslig bi-inngang / vaskerom, og foreldresone med hovedsoverom, garderoberom og eget bad. Stor og møbleringsvennlig stue og et kjøkken direkte mot uteplassen. En flott tv-stue i 2.etg, og gode størrelser på soverommene. Totalt kan du ha hele 6 soverom i tillegg til to stuer. Garasje, hage og moderne arkitektur gjør at dette er en bolig med alt en kan ønske seg, og bli boende lenge i.

Bjønnbåsen 2

Solgt

Den doble garasjen er integrert i boligen, noe som gir en meget praktisk kobling mellom bil og bolig. Biinngang like ved garasjeporten med plass til garderobe og klesvask.

Stue og kjøkken er romslig og praktisk, med gode soner til tv-krok og oppholdssone. Kjøkkenet er løst som en praktisk U-løsning med spiseplassen direkte mot terrassen utenfor. Her er det enkelt å trekke ut langbord i festlige anledninger uten for mye ommøblering.

Ellers så har 1.etasje en avlukket foreldresone med walk-in garderobe og eget bad. Det er plassert et separat wc-rom i hallen. Dette er en planløsning som fungerer i hverdagen og har mange bokvaliteter.

Trappen opp til 2. etasje leder deg direkte opp til en tv-stue på hele 37 m2. Den flotte TV-stuen er perfekt for tenåringene, eller barnebarna for den saks skyld. I tillegg inneholder denne etasjen 4 soverom og et praktisk bad.

Her kan du tilpasse rominndelingene etter ønske og behov.

Planløsning 1. etasje
Planløsning 2. etasje

Bjønnbåsen 4A

Solgt

Garasjen er integrert i boligen, noe som gir en meget praktisk kobling mellom bil og bolig. Boligen har både en flott hall som hovedinngang og en separat biinngang med plass til garderobe og klesvask.

Stue og kjøkken er romslig, med gode soner til tv-krok og oppholdssone. Det romslige kjøkkenet er løst som en praktisk U-løsning med spiseplassen direkte mot terrassen utenfor. Her er det enkelt å trekke ut langbord i festlige anledninger uten for mye ommøblering.

Ellers så har 1.etasje en avlukket foreldresone med walk-in garderobe og eget bad. Det er plassert et separat wc-rom i hallen. Dette er en planløsning som fungerer i hverdagen og har mange bokvaliteter.

Trappen opp til 2. etasje leder deg direkte opp til en tv-stue på hele 37 m2. Den flotte TV-stuen er perfekt for tenåringene, eller barnebarna for den saks skyld. I tillegg inneholder denne etasjen 4 soverom og et praktisk bad.

Her kan du tilpasse rominndelingene etter ønske og behov.

Planløsning 1. etasje
Planløsning 2. etasje

Kart

Bilder

Klikk på bildene for å se større utgave