Enebolig i Fjogstadveien

Moderne bolig med funksjonelle løsninger

Attraktiv beliggenhet i et sentralt, etablert og barnevennlig område på Riskjell i Kleppekrossen. Her er det kort vei til et vidt spekter av det Klepp har å by på. Byggingen er allerede i gang.

BRA 163m²
4(5) soverom
2 stuer
2 balkonger
Praktisk og moderne arkitektur med store vindusflater
Skjermet uteområde
Tomteareal på ca. 462m²
Etablert og rolig område sentralt på Kleppe
Det er gangavstand til sentrum og Jærhagen (kjøpesenter). Kort avstand til skoler, både barne- og ungdomsskole, flere barnehager og idrettsanlegg. Kollektivtransport med god bussforbindelse ligger i
gangavstand fra eiendommen. Det er også kort avstand til gode tur- og treningsløyper i Kleppeloen.

Om planløsningene
1. etasje består av 3 soverom, tv-stue med utgang til terrasse, stor hall, teknisk/vaskerom, bad og bod. Tv-stuen kan enkelt gjøres om til soverom.

2. etasje består av 1 foreldresoverom med eget bad og walk-in-closet, bod og en stor stue/kjøkkendel. Her har de voksne en egen avdeling. I tillegg er det 2 balkonger – en med flott utsikt mot Sola, og en som er mot Bryne. Begge har utgang fra stue/kjøkkendelen.

Moderne og praktisk i etablert byggefelt
Arkitekten har gjort seg flid i detaljene og tegnet en enebolig med moderne utrykk, samtidig som det ikke går ut over funksjonaliteten. Det er store vindusflater og mønt himling i deler av 2 etasje.

Utendørs har vi et område mot sør som har lun og skjermet beliggenhet mellom boligen og garasjen, som er inkludert. Tomta er på ca 435 m² og ligger i et etablert rolig område sentralt på Klepp.

Ta turen innom Rogalandshus i Storgata 41 på Bryne for en drøs, eller ring Trond på mobil 932 41 604 for å få en visning av tomta.

Hent kjørebeskrivelse

vis valg skjul valg

Bilder

Klikk på bildene for å se større utgave

Sted

Kleppe, Klepp kommune

Boligtype

Enebolig

Ferdigstilt

2018