Kråkevegen, Varhaug

3 frittliggende eneboliger med takterrasse

3 frittliggende eneboliger med takterrasse

Utsolgt

I Kråkevegen har du kort vei til alt. Beliggenheten er ikke mer enn 500 meter fra sentrum og toget, samt 300 meter fra Iden, et av Norges fineste idrettsanlegg. Skole og barnehage er også kun 250 meter fra boligene. Med andre ord: her kan en ta miljøvennlig transportmiddel til bruk for alle hverdagslige gjøremål.

Etablert boligområde
Nær skole og idrettsanlegg
BRA 143 m²
P-rom 143 m²
4(5) soverom
2 bad
2 stuer
Walk-in closet
Stor takterrasse
Hage mot sør-vest
Carport og utvendig bod
Moderne og funksjonelt
Etablert boligfelt
Tomta i Kråkevegen ligger i et etablert boligfelt med eneboliger med saltaksform. På tomta står en enebolig som nå skal rives. Tomta er flat med atkomst fra veien mot øst. I planleggingen av 3 nye eneboliger har vi lagt vekt på å følge den stedlige bebyggelsesstrukturen. De nye husene viderefører da tidligere mønstre og gir derved historisk kontinuitet.

Sørvest-vendte uteområder
Husene er plassert med akse sørvest, mot veien, slik at en får hagearealet mot sørvest, og med en liten forskyvning så en får godt skjermede uteoppholdsareal. I utformingen har vi tilpasset boligene til eksisterende bebyggelse, med et klassisk formspråk og et stramt og moderne uttrykk, enkle huskropper, lett lesbare volumer, knapp detaljering og saltak.

Carport og bod er med på å danne overbygg over inngangen og et godt skjermet inngangsparti, som forøvrig er synlig fra veien. Det er også atkomst via carporten til vaskerom/bod.

Praktisk, lyst og funksjonelt
Vi har også lagt vekt på praktiske planløsninger med enkle kommunikasjonslinjer og lite gangareal. Boligene har åpen stue og kjøkken hvor det er lagt vekt på gjennomlys og god visuell og fysisk kontakt med uterommene. Kjøkkenet ligger fint skjermet i egen krok. Det er dusj/wc i inngangspartiet.

I 2. etasje er det 4 soverom – det ene med eget garderoberom – samt et romslig bad og tv-stue med utgang til takterrasse. Takterrassen har et lite takoverbygg som også skjermer for vind og innsyn.

Vi har lagt vekt på å skape gode, funksjonelle planløsninger og lyse, gode rom som har god kontakt med utearealet.

Boligen som i dag står på tomta i Kråkevegen 16, skal nå rives og gjøre plass til 3 nye, flotte eneboliger med takterrasse.
Boligen som i dag står på tomta i Kråkevegen 16, skal nå rives.
Det er lagt vekt på gjennomlys og god kontakt med uterommene.

Om Varhaug og nærområdene

Varhaug er kjent for stort engasjement innen idrett og kulturliv. Idrettsanlegget Iden er fantastisk, og her kan familien velge mellom mange forskjellige idretter med flotte fasiliteter i et usedvanlig veldrevet idrettslag. I tillegg er Hå Kulturtorg på Nærbø ikke langt unna.

Du trenger heller ikke bruke mange minuttene før du er på Hå Kommunes 40 km lange strandlinje, med Kongevegen og Varhaug gamle kirkegård som to av mange flotte attraksjoner og turområder. Her er både sykkel, sko og barnevogn aktuelt utstyr. Til og med surfebrettet og badeutstyret kan tas frem om du vil. Bølgene er berømte langt utover Jærens grenser!

Varhaug er administrasjonssenteret i Hå Kommune, og per 1 januar 2016 talte tettstedet 3162 innbyggere.

Idrettsanlegget Iden er kun 300 meter unna

Kart – Kråkevegen 16, Varhaug

Hent kjørebeskrivelse

vis valg skjul valg

Bilder

Klikk på bildene for å se større utgave

Sted

Varhaug, Hå kommune

Type

Frittliggende eneboliger

Ferdigstilt

2018