Kleivane, Sandnes

4 moderne leiligheter med utvendig bod og biloppstillingsplass

Utsolgt: Leiligheter på Kleivane i Sandnes

4 moderne leiligheter på ca 46 m² med utvendig bod og biloppstillingsplass.

NB! Boligene er utsolgt

Moderne arkitektur
Utvendig bod
Felles sykkelbod
Flotte turområder rett i nærheten

Prosjektet er vunnet i en konkurranse i regi av Sandnes Tomteselskap. Kjekke eneboliger, vertikaldelte boliger og rekkehus i forskjellige størrelser.

Om området
Kleivane er er nytt boligområde som grenser til Melsheia med flotte turstier. Si-hytta med lysløype er lett tilgjengelig. Det er stier som fører deg til Aboretet og Stokkelandsvannet. Vedafjell og Ragnhildsnuten og Koldeberget ligger like ved.

Om boligene
Vi har et tydelig definert inngangsparti mot veien som skaper god kontakt mellom gaterommet og byggene. Balkonger og terrasser er lagt mot sørøst, og ligger godt skjermet. De to byggene er like og inneholder hver 2 like leiligheter i 1.etg med tilgjengelighet, og 2 leiligheter i 2.etg med utvendig trappeatkomst.

Leilighetene er 45,7 m² BRA med utvendig bod 5,1 m². Det er i tillegg 7,2 m² felles sykkelbod for hver 4-mannsbolig. De inneholder vindfang med plass for god garderobe og atkomst til bad/vask. Stue/kjøkken har atkomst til terrasse/balkong og soverom med plass for dobbelseng og atkomst til bod.

Vi har lagt vekt på å skape gode, funksjonelle planløsninger og lyse, gode rom, og hvor det er god kontakt med uteoppholdsarealet.

 

Bilder

Klikk på bildene for å se større utgave

Sted

Kleivane, Sandnes

Type

Leiligheter

Ferdigstilling

Desember 2017