7 delikate eneboliger

på toppen av Lyefjell

Eneboliger med havutsikt og turområder utenfor døren

Innerst i en blindvei på toppen av Lyefjell har vi nå for salg 7 delikate eneboliger. Hver av boligene har takterrasse og hage som grenser til naturen. Utsikten er fantastisk og tomtene må oppleves!

BRA 192m² inkl. garasje og bod
4(5) soverom
2(3) bad
Dobbel garasje
Turområder utenfor døren
Nydelig natur og havutsikt

Visning i møblert visningsbolig hver søndag fra kl. 15-16

Frittliggende eneboliger, som representerer moderne arkitektur. Huset har rene linjer og en rasjonell planløsning.

På takterrassen, som er over deler av huset, sitter man på Jærens tak, med en fantastisk utsikt. Eneboligen har dobbel garasje med en tilhørende stor sportsbod.

Lyst og luftig
Vi har vært meget opptatt av å ha mye lys inn i boligen og samtidig utnytte utsikten mot sør-vest. Dette har ført til store vindusflater mot jærkysten. Takhøyden er hele 2,70 m i begge etasjer, noe som gjør rommet ekstra stort. Disse faktorer er en kombinasjon som er meget gunstig.

Om planløsningene
Planmessig er alle oppholdsrom i øverste etasje. Her finner du en moderne åpen løsning med en fysisk deling som ikke går til taket mellom stue og kjøkken. Dette skaper en fin definering av det store arealet. I tillegg er det soverom, en praktisk bod og ikke minst fullverdig bad. Med utgang fra stue/kjøkken til en fantastisk takterrasse ligger alt til rette for å kunne nyte utsikten
med en nytraktet kaffe i sola på Jærens tak.

Fra hovedetasjen går du ned en etasje der du finner en bod, med tilhørende stort vaskerom. Her er det også egen inngang fra utsiden. Det er stort bad og 2 soverom i tillegg til en kjellerstue med utgang til hage og eventuell terrasse.

Vi vil til slutt nevne rommet som kan disponeres slik dere ønsker. Her har dere nesten 25 m² der dere selv kan velge hva dere vil. Det er nesten bare fantasien som setter grenser. Hva med foreldresoverom med eget bad og walk in closet? Eller eget «hotellrom» til svigermor? Det kan også brukes som rent lekerom for barna, eller som soverom med eget kontor eller bibliotek.

Velkommen hjem!

Bilder

Bildene er tatt i møblert visningsbolig. Klikk på bildene for å se større utgave

Sted

Lyefjell, Time kommune

Boligtype

Eneboliger

Pris

Kr. 4.950.000 – 5.150.000 + omk.

Ferdigstilling

1 år etter kontraktsinngåelse

Kontaktperson

Trond Tveit
Mob. 932 41 604
trond@rogalandshus.no

Annet

Se annonse på finn.no
Prisliste (PDF)
Salgsoppgave/prospekt (PDF)