7 delikate eneboliger

på toppen av Lyefjell. Boligene er utsolgt.

NB! Utsolgt

BRA 192m² inkl. garasje og bod
4(5) soverom
2(3) bad
Dobbel garasje
Turområder utenfor døren
Nydelig natur og havutsikt

Frittliggende eneboliger med moderne funkis-arkitektur. Huset har en kubisk form med rene linjer og en rasjonell planløsning.

På takterrassen, som er over deler av huset, sitter man på Jærens tak, med en fantastisk utsikt. Eneboligen har dobbel garasje med en tilhørende stor sportsbod. 

Lyst og luftig
For å utnytte utsikten og gi lys inn i boligen, har vi valgt store og deilige vindusflater mot sør-vest og jærkysten. Takhøyden er hele 2,70 m i begge etasjer, noe som gir en herlig romfølelse.  Dette  er faktorer som gir deg kvalitet i hverdagen og utnytter en utsikt du ikke kan bli lei av.

Hent kjørebeskrivelse

vis valg skjul valg

Om planløsningene
Alle oppholdsrom er i øverste etasje og samme plan som du kommer inn i boligen. Det er meget praktisk. Her finner du en moderne åpen løsning med en fysisk deling som ikke går til taket mellom stue og kjøkken, noe som gjør det store arealet trivelig og praktisk. I tillegg er det i hovedetasjen et soverom, en praktisk bod og ikke minst fullverdig bad. Med utgang fra stue/kjøkken til en fantastisk takterrasse ligger alt til rette for det gode liv med en nytraktet kaffe i sola på Jærens tak. 

I etasjen under er det en ekstra stue, bad, 3 soverom, bod, walk-in-closet og vaskerom. Fra stuen i underetasjen går du rett på til hagen. Vaskerommet fungerer også som bi-inngang. 

Dette ser siste sjanse til å kjøpe en nytt hus i første rekke mot utsikten, hvor du kan gjøre egne tilvalg og sette ditt personlige preg på eneboligen!

Bilder

Bildene er tatt i møblert visningsbolig. Klikk på bildene for å se større utgave

Sted

Lyefjell, Time kommune

Boligtype

Eneboliger