7 rekkehus med panoramautsikt

ytterst på kanten av Jærens tak

7 Rekkehus på Lyefjell, Jærens tak. Utsolgt!

På Lyetoppens beste tomt, ytterst på kanten av Jærens tak, har vi bygget 7 rekkehus. Tomta er sørvestvendt og har derfor unike solforhold og en fantastisk panoramautsikt.

Fantastisk utsikt
Naturen inn i stua
Ca. 110 m2 BRA
2(3) Soverom
2 bad
Balkong ut fra stua
Bod ute og inne
Carport
Moderne arkitektur
Rekkehusene har fantastisk beliggenhet
Rekkehusene har fantastisk beliggenhet
Moderne arkitektur
Boligene har et moderne formspråk, med en kombinasjon av flate tak og skrånende takflater. Formen på taket spiller på de skarpe tretoppene på Lyetoppen, og de bølgende, flate takene illustrerer de bølgende fjellformasjonene bak.

Mot veien har vi planlagt utvendig bod. Sammen med levegg mellom boligene er det med på å skjerme og privatisere inngangspartiet og carporten. Det er inngang på hovedplan og boligen kan derfor være tilgjengelig bolig med alle funksjoner på hovedplan.

Hent kjørebeskrivelse

vis valg skjul valg
Om planløsningene
I 1.etasje er det romslig vindfang med bodareal som en kan bruke som garderobe, mulighet for soverom, bad med plass for vaskemaskin, og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong mot sørvest. På balkongen kan en virkelig nyte sola og utsikten. Stua har ekstra romhøyde og store vindusflater slik at en får mye lys og får naturen inn i stua.

I underetasjen er det 2 soverom, det ene med hageutgang, bad, vaskerom med tekniske funksjoner og et romslig mediarom med plass for lek og spill. Det er en praktisk og god løsning hvor vaskerom/teknisk rom ligger innenfor det romslige badet.

Gode, private uteområder
Det er levegger mellom husene slik at hagearealet er skjermet. Hagearealet grenser til friområde og har god dybde. Her kan en ha en flott uteplass med sol fra tidlig formiddag til den går ned i havet.

Vi har lagt vekt på å skape gode, funksjonelle planløsninger og lyse, gode rom, i en bolig med et moderne formspråk.

Bilder

Klikk på bildene for å se større utgave

Sted

Lyefjell, Time kommune

Boligtype

Rekkehus

Ferdigstilt

Sommeren 2018