7 praktiske rekkehus

7 rekkehus i Malminhagen.

Utsolgt

Hvis du lurer på om du skal bo på landet eller byen, så kan du du flytte til boligfeltet Malminhagen. Her får du begge deler.

Rekkehus
117m2 BRA
3 soverom
2 stuer
Ekstra stor takhøyde i stue (2.etg)
Moderne arkitektur
Landlig
Ekte jærsk håndtverk

Rogalandshus har gleden av å presentere 7 praktiske og innholdsrike rekkehus i Julabygdå. Med priser fra 2 990 000,- og størrelse på ca. 117 kvm er det ikke tvil om at du får mye for pengene. Boligene leveres klar for gulv og maling slik at du med litt egeninnsats kan sette ditt eget preg på boligen. Denne muligheten vil du ikke gå glipp av.

Innhold:

1.etg.:
En praktisk bod ved inngangen med god plass til garderobeskap. Gjeste-wc er plassert i vindfanget. Stue og kjøkken er på hele 41 kvm totalt. Boligen har store vinduer og direkte utgang til hage og terrasse. Et strategisk plassert kjøkkenvindu gir både lys og utsyn. Her er det i tillegg god plass til å legge klaffer i kjøkkenbordet når anledningen byr seg. Under trappen opp til 2.etg har du et praktisk kott.

2.etg:
I 2.etg. får du 3 soverom, et bad/vaskerom, og en stue med ekstra takhøyde.

Alle boligene får hver sin carport og sportsbod på tomten.

Beliggenhet:

Hvis du lurer på om du skal bo på landet eller byen, så kan du flytte til boligfeltet Malminhagen. Her får du begge deler.

Omgitt av dyrket mark, fritt, åpent og deilig, får du på samme tid et godt nabolag i ei trivelig bygd. Et levende og engasjert lokalsamfunn, hvor vi bryr oss om hverandre og løfter i lag.

Snart starter bygging av ny idrettshal og utvidelse av skolen. Begge deler i gangavstand. En liten tur på 5min i bil tar deg til Sandnes. Malmheim ligger strategisk plassert om du skal til jæren, Forus eller mot Sola.

Velkommen til Malminhagen, håper du blir vår nye nabo!

Hent kjørebeskrivelse

vis valg skjul valg

Bilder

Klikk på bildene for å se større utgave

Sted

Malmheim, Sandnes kommune

Type

Rekkehus