Malminhagen i Julabygdå

Oppfyll boligdrømmen

Familieboliger i Malminhagen – 5 solgt

Hvis du lurer på om du skal bo på landet eller byen, så kan du du flytte til boligfeltet Malminhagen. Her får du begge deler. Snart starter bygging av ny idrettshall og skolen utvides. Begge deler er i gang avstand fra boligfeltet. Sandnes sentrum ligger 10 minutter med bil, og det er ikke mye lengre dersom Jæren, Sola eller Stavanger er din destinasjon. På toppen av en strategisk plassering er Julabygdå ei engasjert bygd og et lokalsamfunn med samhold. Derfor synes vi dette er en fantastisk plass og bo, og her kan du nå altså kjøpe deg en splitter ny bolig som oppfyller din boligdrøm.

Atriumshus
Eneboliger
2,6 meter takhøyde (1.etg)
Romslig dobbel garasje
Moderne arkitektur
Landlig
Store hus
Ekte jærsk håndtverk

Spennende Atriumshus
Det er mange kloke hoder som mener atriumshus er verdens beste hus å bo i . Du utnytter tomten maksimalt og huset fungerer som skjermvegg mot naboene, slik at du kan få din private lune hage i midten. Når du oppholder deg i huset har du maksimal kontakt med uteområdene. De fleste fleste prøver å få til en lun krok på terrassen, her er hele hagen lun og deilig. Huset er stort nok til en storfamilie, med alle viktige funksjoner på 1. etasjeplan. Tomtene i Malminhagen passer perfekt for atriumshus.

Frittliggende Eneboliger

Noen ganger må en benytte sjansen når anledningen byr seg. Dette kan være et slikt tilfelle. Endelig kan du og din familie bygge den boligen dere alltid har drømt om. Med den plassen og de romløsningene dere alltid har drømt om. Plass til gjester, å dyrke hobbyer, selskap og hverdag. Vi har utviklet boligen slik at du får den plassen du trenger, og mulighet for inntil 6 soverom! Pakket inn i et stramt og moderne design.

Bilder

Klikk på bildene for å se større utgave

Sted

Malmheim, Sandnes kommune

Type

Eneboliger, atriumshus

Pris

Fra 6.150.000* + omkostninger.

*Prisen forutsetter egeninnsats

Plantegninger

1.etg Atriumshus
2.etg Atriumshus
1.etg Eneboliger
2.etg Eneboliger

Informasjon

Prospekt
Beskrivelse Atriumshus
Beskrivelse Eneboliger
Prisliste
Artikkel EM1

Kontaktperson

Trond Tveit
Mob. 932 41 604
trond@rogalandshus.no