Malminhagen i Julabygdå

Oppfyll boligdrømmen. 15 solgt!

Sted

Malmheim, Sandnes kommune

Type

Eneboliger

Ferdigstilling

2021

Pris

Fra kr. 4.575.000 + omk.
Forutsetter egeninnsats

Omkostninger

Se prisliste

Kontaktperson

Trond Tveit
Mob. 932 41 604
trond@rogalandshus.no

Flotte og familievennlige Eneboliger i Malminhagen

Malminhagen er snart ferdig utbygget, men det er fortsatt flere gode boliger igjen.

Omgitt av grønne enger og bondegårder, ligger Malminhagen. Like ved barnehage og den nye barneskolen. Idrettshall og nærbutikk. Julabygdå er ei perle. Selv om du bor på landet, så er Sandnes sentrum bare 5 minutter unna med bil. Og skal du til Forus, Sola eller Jæren, så er ingenting langt unna. Julabygdå er faktisk veldig sentralt, og samtidig trygt og landlig.

 

Mange forskjellige boligtyper

Det er solgt 15 boliger per dags dato i Malminhagen, men fortsatt er det gode muligheter til å bli en del av dette gode nabolaget.

Vi har boliger i ulike størrelser og priser. Felles for alle boligene er at du har god plass til deg og din familie. Bilen står varmt og godt i garasjen. Det er hage og terrasser og kjekke naboer.

Det er lagt vekt på å gi boligene en gjennomtenkt planløsning, pakket inn i en moderne nytolkning av klassiske saltakhus.

Enebolig, Malminhagen nr. 38

De største eneboligene i Malminhagen har vært utsolgt, men nå kan vi endelig presentere en helt ny enebolig. Stor og romslig med en svært god planløsning.

Denne boligen på over 200 m2 rommer det meste. 6 gode soverom, to stuer, stor og god bi-inngang med direkte inngang fra garasjen. Stue og kjøkken er lagt i første etasje, praktisk i forhold til å komme seg rett ut på terrasse og hage. Ellers har første etasje en foreldresone med eget bad og raust med garderobeplass.

Dette er en bolig som rommer alt det du og din familie trenger og mer til. I tillegg får du dobbel garasje og et halvt mål tomt i verdens beste nabolag.

Vi har bare ett av dette huset, så vær rask hvis det skal bli ditt nye hjem.

Pris kr 6.290.000,- + omk. Forutsetter egeninnsats.

4 smarte eneboliger, Malminhagen nr. 9B, 34A, 34B og 36

Vi lanserer nå en helt ny boligtype på tomtene Malminhagen 9B, 34A, 34B og 36. Her får en innholdsrik enebolig med alle de romfunksjonene en familie trenger for å få hverdagen til å fungere.

En separat biinngang og vaskerom er et must for småbarnsfamilier. En romslig loftstue når barna har besøk. 4 soverom og romslige bad. Hovedsoverommet med walk-inn garderobe gir en følelse av luksus. 2,6 meter takhøyde skaper en fantastisk romfølelse. Alt dette til en svært god pris. Grip sjansen!

Pris fra 4.575.000,- + omk. Forutsetter egeninnsats.