Malminhagen i Julabygdå

Flotte og familievennlige eneboliger. Boligene er utsolgt.

Sted

Malmheim, Sandnes kommune

Type

Eneboliger

Ferdigstilling

2021

Pris

Fra kr. 4.575.000 + omk.
Forutsetter egeninnsats

Omkostninger

Se prisliste

Kontaktperson

Trond Tveit
Mob. 932 41 604
trond@rogalandshus.no

Espen Grastveit
Eiendomsmegler 1
Mob. 997 03 170
Espen.Grastveit@em1sr.no

Flotte og familievennlige Eneboliger i Malminhagen

NB! Utsolgt

Omgitt av grønne enger og bondegårder, ligger Malminhagen. Like ved barnehage og den nye barneskolen. Idrettshall og nærbutikk. Julabygdå er ei perle.

Selv om du bor på landet, så er Sandnes sentrum bare 5 minutter unna med bil. Og skal du til Forus, Sola eller Jæren, så er ingenting langt unna. Julabygdå er faktisk veldig sentralt, og samtidig trygt og landlig.

 

Mange forskjellige boligtyper

Felles for alle boligene er at du har god plass til deg og din familie. Bilen står varmt og godt i garasjen. Det er hage og terrasser og kjekke naboer.

Det er lagt vekt på å gi boligene en gjennomtenkt planløsning, pakket inn i en moderne nytolkning av klassiske saltakhus.

3 smarte eneboliger, Malminhagen nr. 34A, 34B og 36

Vi lanserer nå en helt ny boligtype på tomtene Malminhagen 34A, 34B og 36. Her får en innholdsrik enebolig med alle de romfunksjonene en familie trenger for å få hverdagen til å fungere.

En separat biinngang og vaskerom er et must for småbarnsfamilier. En romslig loftstue når barna har besøk. 4 soverom og romslige bad. Hovedsoverommet med walk-inn garderobe gir en følelse av luksus. 2,6 meter takhøyde skaper en fantastisk romfølelse. Alt dette til en svært god pris. Grip sjansen!

Pris fra 4.575.000,- + omk. Forutsetter egeninnsats.

Hent kjørebeskrivelse

vis valg skjul valg