Malminhagen i Julabygdå

Oppfyll boligdrømmen. 2 solgt!

Flotte og familievennlige Eneboliger i Malminhagen

Malminhagen er i full bygging og boligfeltet begynner virkelig å ta form.

Omgitt av grønne enger og bondegårder, ligger Malminhagen. Like ved barnehage og den nye barneskolen. Idrettshall og nærbutikk. Julabygdå er ei perle. Likevel er Sandnes bare 5 minutter unna med bil. Og skal du til Forus, Sola eller Jæren, så er ingenting langt unna. Julabygdå er faktisk veldig sentralt, og samtidig trygt skjermet og landlig.

 

Mange nye boligtyper

Salgstrinn 2 starter nå med mange nye boligtyper. Se nærmere beskrivelser og bilder fra alle boligene lenger nede på siden. 

Felles for alle boligene er at du får plass. Du får alle de rommene du har ønsket deg, god plass til bil, hage og terrasser. Alt pakket inn i en moderne kvalitetsbolig. Nå kan du realisere boligdrømmen!

4 smarte eneboliger, Malminhagen nr. 9B, 34A, 34B og 36

Vi lanserer nå en helt ny boligtype på tomtene Malminhagen 9B, 34A, 34B og 36. Her får en innholdsrik enebolig med alle de romfunksjonene en familie trenger for å få hverdagen til å fungere.

En separat biinngang og vaskerom er et must for småbarnsfamilier. En romslig loftstue når barna har besøk. 4 soverom og romslige bad. Hovedsoverommet med walk-inn garderobe gir en følelse av luksus. 2,6 meter takhøyde skaper en fantastisk romfølelse. Alt dette til en svært god pris. Grip sjansen!

Pris fra 4.575.000,- + omk. Forutsetter egeninnsats.

Enebolig, Malminhagen nr. 25

Da vi skulle utvikle en bolig på tomten Malminhagen 25, fikk arkitekten i oppdrag å tegne et hus som tilpasser seg tomtens form, siktlinjene og samtidig utvikle noe som er nyskapende og moderne. Resultatet ble strålende!

Stue og kjøkken er lagt i 2.etg. og gir deg en herlig åpen og luftig romfølelse. Med rause vindusflater og ekstra takhøyde blir dette til en drømmebolig. Boligen har en superpraktisk planløsning, innholdsrik og samtidig litt annerledes. Arkitekten traff blink og vi er stolte over å tilby dette drømmehuset til en meget god pris.

Pris kr 5.790.000,- + omk. Forutsetter egeninnsats.

Eneboliger, Malminhagen nr. 48 og 50

Nr. 48 og nr. 50 er solgt!

De største eneboligene får du på tomtene Malminhagen 48 og 50. Dette er fullvoksne famileboliger med dobbel garasje og inntil 6 soverom.

God kvalitet i alle ledd, et fantastisk Svane-kjøkken og ikke minst en svært god planløsning. Har du behov for å justere planløsningen for å tilpasse boligen dine behov, så hjelper vi deg med det. Når du kjøper ny bolig, får du sette ditt preg på hjemmet ditt. Slik at du får oppfylt boligdrømmen!

Pris kr 5.990.000,- + omk. Forutsetter egeninnsats.

Sted

Malmheim, Sandnes kommune

Type

Eneboliger

Pris

Fra 4.575.000* + omkostninger.

*Prisen forutsetter egeninnsats

Informasjon

Prisliste

Kontaktperson

Trond Tveit
Mob. 932 41 604
trond@rogalandshus.no