Rossåsbakken 15, Figgjo

Stor familiebolig med 5 soverom og egen leilighet

Solgt: Stor familiebolig med utleiedel

I det nyetablerte villaområdet i Rossåsen på Figgjo, skal Rogalandshus bygge en ny enebolig med 5 soverom, 2 stuer, 2 bad og egen leilighet.

PS! Boligen er solgt.

BRA 233 m²
P-rom 222 m²
Tomt 700 m²
Inntil 5 soverom
Godkjent utleiedel på 61 m²
Carport/garasje
Moderne arkitektur
Mulighet for egeninnsats for å gjøre boligen rimeligere
Etablert boligområde
Flott utsikt
Innhold

  • Underetasje: Gang, bod/garderobe som hovedboligen. Leilighet: Vindfang, bad, bod/vaskerom, stue/kjøkken, 2 soverom og god/garderobe.
  • 1. etasje: Stue, kjøkken, vaskerom, gang, bad og soverom med direkte adkomst til garderoberom.
  • Loft: Loftsstue, 4 soverom og bad.
  • Egen leilighet: Vindfang, kjøkken/stue, 2 soverom hvorav det ene med direkte adkomst til garderoberom, bad.
  • Garasje og 2 uteboder.
Om boligen
Enebolig i Rossåsen på Figgjo (Rossåsbakken 15). Eneboligen inneholder egen kjellerleilighet på 61 m² med 2 soverom, bad, kjøkken og stue. Hoveddel inneholder inntil 5 soverom + 2 stuer og 2 bad. Det er også med carport/garasje og utvendig bod.

Boligen har gang med trapp og romslig bod i u.etg. Boda kan også brukes til garderobe. I 1.etasje er det romslig stue med store vindusflater mot øst. Kjøkkenet har utgang til terrasse mot sør og vest og har god plass for innredning. Innenfor kjøkkenet er det et romslig vaskerom med god plass for vask og tørk av tøy, samt god plass for oppbevaring. Vi har og plass for bad og soverom med garderobe. Soverommet kan velges som en del av stueareal. I 2.etasje er det 4 romslige soverom, stort bad og loftstue med flott utsikt. Siden en da har alle funksjoner i u.etasje og 1.etasje, så kan 2.etasje leveres uinnredet.

Vi har lagt vekt på at boligen har en fleksibel planløsning, enkle kommunikasjonslinjer og god kontakt med uteoppholdsareal.

Boligen har et asymmetrisk saltak med et opplett/utbygg og en vindusbruk som gir et moderne uttrykk. Med flatt tak på carporten og bodene så underordner den seg boligen.

Om leiligheten
Leiligheten har en kompakt planløsning med lite gangareal. Den har gode vindusflater mot øst, og oppleves som lys og trivelig. Leiligheten har stue/kjøkken, bad/vaskerom med bod og to soverom, hvor det ene har garderoberom.

Sandnesmodellen – vår suksessoppskrift!

Særlig prisgunstige boliger gjennom Sandnes TomteselskapSandnes Tomteselskap
Med stadig nye næringsetableringer og en voksende befolkning er Sandnes i en rivende utvikling. Behovet for nye boliger tilpasset ulike målgrupper vil være stort i årene som kommer. I denne utviklingen har Sandnes tomteselskap posisjonert seg som en sentral og proaktiv aktør. Prosessen med å framskaffe byggeklare boligtomter – som vi har kalt for Sandnesmodellen – har vekket oppsikt og gitt inspirasjon til andre kommuner i landet. Sandnesmodellen har vist seg å være effektiv, rasjonell og kostnadsbesparende – ikke minst for sluttkunden.

Bilder

Klikk på bildene for å se større utgave

Kart

Hent kjørebeskrivelse

vis valg skjul valg

Sted

Figgjo, Sandnes kommune

Type

Frittliggende enebolig

Ferdigstilt

2018