To Lekre familieboliger på Bryne

Romslig, funksjonelt og lekkert - med godkjent leilighet - på populære Rosseland. Boligene er utsolgt.

Hjemmet familien ønsker seg

NB! Utsolgt

Enebolig
Drømmehus
Garasje/P-plass
Leieinntekter
Hage
Balkong/terrasse
Turterreng
Utsikt
Moderne arkitektur

Romslig, funksjonelt og lekkert! Det er stikkordene for disse to kjekke familieboligene som nå er for salg midt på populære Rosseland på Bryne.

Gode solforhold, fin utsikt og morsomme klatretrær i Ungdomsskogen bak er noe av det utbygger Rogalandshus tilbyr i disse nye familieboligene. Omgitt av friområder, i enden av blindvei og på rett side av bommen, kan du glede deg til et trygt, praktisk og familievennlig hjem. Rosseland er kjent for sitt gode miljø. Med aktivt idrettslag, skole og rikelig med barnehager rett i nærheten og et stabilt og godt nabolag. Dette har du nå sjansen til å bli en del av.

Boligene er tilpasset tomten og spiller på lag med terrenget og boligene rundt. Det gjør at du får utnyttet utsikten i begge retninger.

Boligene er store og innholdsrike, slik at du får den plassen som du har drømt om. Alt er gjennomtenkt for at du skal få maksimalt ut av hver kvadratmeter. Dette er en bolig det skal være godt å bo i, og som løser hverdagslivets praktiske gjøremål. For eksempel hele 3 stuer, bi-inngang og vaskerom med direkte inngang fra den doble garasjen. 5 store soverom. Hovedsoverom i egen foreldresone med eget bad og rause mengder med garderobeskap og kjøkkenet som husets hjerte.

Mulighet for leilighet i underetasjen. En praktisk utleieenhet med 2 soverom kan gi deg kjærkomne leieinntekter. Når lånerenten er historisk lav vil en god og skattefri leieinntekt gjøre at de reelle bo-kostnadene betydelig lavere. Her får du råd til å både bo og leve godt. Utleieinntektene er musikk i ørene til banken.

Innhold:

U. etasje:
P-rom: Gang, vaskerom/bod.
S-rom: Leilighet (leveres uinnredet) med stue/kjøkken, 2 soverom bad/vaskerom og bod.

1.etasje:
P-rom: Tv-stue. Stue/kjøkken soverom med direkte adkomst til bad, mellomgang og wc.
S-rom Ingen

2.etasje:
P-rom: Loftsstue, bad og 4 soverom hvorav det ene med direkte adkomst til garderobe/walk-in closet.
S-rom: Ingen

Planløsning 1. etasje
Planløsning 1. etasje med leilighet
Planløsning 2. etasje

Kart

Hent kjørebeskrivelse

vis valg skjul valg